MENU
Chapter

over.chapter

Een hoofdstuk dat je nooit uit hebt. Omdat je elke keer weer iets nieuws ontdekt.

geniet.bij.chapter

Geniet van
ieder hoofdstuk.

Bij Chapter vind je alles onder één dak om onvergetelijke momenten te delen. Wij hebben passie voor gastvrijheid en heerlijk eten. Chapter is een brasserie en hotel met een opvallend concept. Bij ons proef je gerechten die je nergens anders vindt. Geniet je met vrienden van een heerlijke borrel. En kom je helemaal tot rust in ons karakteristieke hotel!

Chapter is een plek waar al vijf eeuwen lang mooie verhalen ontstaan. Bij ons kun je elke keer iets nieuws ontdekken. Laat je verrassen en geniet van ieder hoofdstuk!

Lunchen. Borrelen. Dineren. Overnachten. Geniet van ieder hoofdstuk...

brasserie

chapter.0

Een pand vol historie.

Al vijf eeuwen schrijft de hoek van het Marktplein historie. Het gebouw dat er nu staat, is van 1690. Na een brand is de herberg herbouwd. Van buiten is er niet veel veranderd: het gebouw is zelfs een Rijksmonument.

In de herberg wordt in 1880 zelfs de eerste Westlandse groenteveiling opgericht. Tot 1914 kon je er tomaten en komkommers kopen, uitgestald op het biljart. Van herberg werd De Spaansche Vloot langzaam maar zeker een restaurant. Vooral door de jaarlijkse aspergediners werd 'de Vloot' bekend. Tot in 2019 een nieuw hoofdstuk begint: Chapter Brasserie | Hotel.